Skip to content

Kenapa Orang Seremban Perlu Dapatkan iPhone Ansuran di Taliponiesta?

Pernah anda terfikir? Macam mana kawan-kawan anda boleh guna iPhone terbaru dan harga ribuan ringgit? Siap tambah aksesori-aksesori yang menarik untuk iPhone mereka yang pastinya membuatkan anda sendiri tergugat untuk memiliki iPhone yang sama.

Semestinya pembayaran secara bulanan atau ansuran menjadi pilihan pengguna yang bijak. ‘Mengapa perlu bayar sehingga Rm 5000 – 6000 secara cash, kalau anda boleh bayar serendah Rm 135 sebulan dan kembangkan baki wang anda?

Bijak bukan? Think wisely. Hari ini, jom saya kongsikan mengapa anda perlu apply ansuran bulanan iPhone dengan Taliponiesta.

1. Pusat Jualan iPhone dan Ansuran Paling Trusted.

Taliponiesta merupakan pusat jualan iPhone yang paling dipercayai di Negeri Sembilan malahan negeri-negeri semenanjung lain menerusi program Jelajah Ansuran Malaysia yang dilaksanakan di bawah program #SenangDeals.

Kami mengendalikan lebih dari ribuan pelanggan ansuran dan ramai yang telah berjaya. Ada juga pelanggan yang telah berjaya membawa pulang lebih dari  peranti iPhone menerusi program ansuran yang sama.

2. Hanya Perlu Beberapa Dokumen Yang Mudah

Kini, anda tak perlu bersusah payah perlu ke kaunter KWSP untuk memohon penyata KWSP anda semata-mata memenuhi syarat untuk apply ansuran. Akhirnya, pemohonan ditolak. (Sedih bercampur sakit hati)

Jom saya kongsi dokumen yang perlu anda ada untuk apply ansuran iPhone bersama taliponiesta. Hanya DUA (2) dokumen yang diperlukan.

– Salinan Kad Pengenalan Depan dan Belakang
– Penyata Gaji Terkini

Rasa mudah, kan?

Klik untuk follow kami di Instagram sekarang! @taliponiestamy

3. Taliponiesta Ada Laman Web Yang Memudahkan Anda Untuk Buat Permohonan.

Anda boleh mengakses maklumat lengkap tentang segalanya berkaitan iPhone dan pelan ansuran yang tersedia bersama kami dengan satu klik sahaja. 

Anda juga boleh terus apply ansuran menerusi website tanpa perlu berhubung dengan wakil jualan kami. Kami sendiri yang akan berhubung dengan anda setelah anda selesai memohon. Cukup mudah dan convenience bukan?Kini tiada alasan lagi untuk anda tidak apply ansuran melalui program #SenangDeals dari Taliponiesta. Tiba masa untuk anda bertukar kepada yang lebih baik. Segalanya ditangan anda untuk jadi pengguna yang ‘Bijak’.

Tulisan oleh,

Baca > Mudahnya Proses Dapatkan iPhone Secara Ansuran Di Taliponiesta

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

× Whatsapp