Mengapa Pengguna iPhone di Negeri Sembilan Lebih Percaya Dengan Taliponiesta?

Pernahkah anda terfikir kenapa pengguna iPhone di Negeri Sembilan lebih percaya dengan Pusat Jualan dan Servis iPhone : Taliponiesta berbanding kedai kedai iPhone yang lain?

Jika anda adalah pengikut Taliponiesta di laman Instagram, anda pasti biasa melihat video di story kami bahawa HQ Taliponiesta yang bertapak di Kemayan Square Seremban sering menerima ‘wave‘ atau gelombang pelanggan!

HQ Taliponiesta di Kemayan Square Seremban sedang menerima gelombang pelanggan yang ramai pada satu masa sehinggakan ada yang terpaksa menunggu di luar!

Pada kajian saya, Taliponiesta mempunyai 6 sebab utama mengapa kami menjadi pilihan pertama pengguna iPhone di Negeri Sembilan!


 1. Pusat iPhone Paling Mudah Claim Warranty.
  Kami adalah satu satunya pusat jualan dan servis iPhone yang memberikan waranti minimum selama satu bulan, untuk pembelian used iPhone dan juga pembaikan iPhone. Jika bermasalah, anda boleh terus bawa jumpa kami semula, semestinya kami akan bertanggungjawab!
 2. Gudang Used iPhone Terbesar di Negeri Sembilan.
  Kami adalah penjual/pembekal used iPhone terbesar di Negeri Sembilan. Paling besar bermakna paling dipercayai, dan paling dipercayai bermakna paling diminati! Mengapa kami menjadi yang paling diminati? Datang lah dahulu dan anda akan tahu!
 3. Pusat Sehenti (One-Stop-Centre).
  Selain menjual used iPhone, Taliponiesta juga memberikan servis pembaikan iPhone. Kami mempunyai juruteknik juruteknik yang terlatih secara dalaman dan luaran.
 4. Kami Mempunyai Tiga (3) Cawangan.
  Taliponiesta di Seremban adalah Head Quarters (HQ) dan ada dua cawangan lain iaitu di Nilai Negeri Sembilan dan Bangi Selangor. Kami mempunyai tiga cawangan, anda masih tidak percaya?
 5. Staf dan Servis Yang Paling Mesra Pelanggan.
  Semua ahli pasukan Taliponiesta pasti akan melayan anda seperti King dan Queen. Tidak ada seorang pun yang akan berasa sedih apabila keluar dari premis Taliponiesta!
 6. Kami Sudah Mula Memberikan Servis Sejak September 2017.
  Kami mempunyai tiga tahun pengalaman berpremis dalam bidang pembaikan, penjualan dan aksesori untuk iPhone. Jika kita bercerita tentang pengalaman tanpa premis, Taliponiesta sudah bermula pada tahun 2014!

Jadi,

Mengapa anda perlu bazirkan masa untuk buat survey lagi?

Mengapa anda tidak pilih sahaja yang telah terbukti prestasinya?

Mengapa anda tidak ikut sahaja pilihan pengguna iPhone yang lain?

Pilihlah Taliponiesta, pastinya anda tidak akan sengsara!

Tulisan oleh,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *