0186619002 - Wanzai (Nilai Branch)
011 1614 8642 - Nurul (Seremban Branch)
0137381785 - Kas (Ayer Keroh Melaka Branch)

Power Bank Paling Cantik Abad Ini

iPhone Sales, Repair & Services

Hai semua, kalau korang mencari power bank yang paling cantik di Malaysia bagi tahun 2018 ni, anda hanya boleh dapatkannya di Taliponiesta sahaja! Ini kerana kami menjual power bank dari jenama HOCO ni, design nya memang sangat cantik.

Hoco baru sahaja mengeluarkan 3 siri power bank dengan keluaran ‘Floral Series’. Jadi Power Bank ni dinamakan sebagai Hoco Floral Series Power Bank.
Dengan kapasiti 13,000 mAh, setakat iPhone korang tu, 5-6 kali pun boleh charge 😉
Power bank ni pula ada 1 tahun warranty, direct dengan kami.
Jika bermasalah, anda boleh terus tukar one-to-one, no question asked. Tetapi kami pasti 99% tidak akan bermasalah dan boleh bertahan melebihi 3 tahun.
Anda tidak perlu risau tentang kualitinya kerana kami sudah buat banyak function test dan electrical test pada power bank ini, ketahanan dan kualitinya sama seperti Power Bank Pineng. Cuma bezanya, power bank Hoco ini lebih cantik dan menarik 🙂

Terdapat 3 design, iaitu Green Jungle, Flowers Clusters dan Flower Story.

Green Jungle

Klik pada gambar untuk lihat dari angle lain

Flowers Clusters

Klik pada gambar untuk lihat dari angle lain

Flower Story

Klik pada gambar untuk lihat dari angle lain

Selain dari tiga pilihan ini, Hoco juga mengeluarkan satu lagi Limited Unit dengan asas warna biru yang dibuat khas untuk penggemar power bank yang super comel, iaitu JP11.

JP11

Semua keempat – empat power bank yang sangat cantik, comel dan kemas ni berharga RM 109. Tetapi kami di Taliponiesta memberi harga promosi pengenalan kepada anda iaitu dengan harga RM 89 sahaja! Tanpa apa – apa syarat, waranti masih 1 tahun dan dapat semua free gift sama seperti anda membayar harga RM 109 🙂

Apa lagi, dapatkan sekarang di Taliponiesta!
Follow instagram kami @taliponiesta

 

Leave a Reply